Aankondiging naamgever Italiaanse Motordag Diepenveen

We zijn stil geweest, heel stil. Waarom zijn we eigenlijk stil geweest? Nou omdat we keihard aan het werk zijn, en zijn geweest, om de fundering van de Italiaanse Motordag Diepenveen neer te zetten. We hebben heel mooi nieuws te brengen dat we onze mond niet meer kunnen houden. Tromgeroffel…

De Italiaanse Motordag is powered by Ride-on! Ride-On is de fabrikant van Tire Protection wat een unieke bandensealant en balanceergel is. Ride-On wordt beschouwd als het meest innovatie bandensealant product dat verkrijgbaar is. Honderdduizenden voertuigen rijden wereldwijd met Ride-On in hun banden. Ride-On is voor alle denkbare voertuigen. Vrachtwagens, personenauto’s, motoren, ATV’s/quads, agrarische en industriële voertuigen, bromfietsen en scooters en fietsen (ook e-bikes).

“Een regionale partner met landelijke allure”

“We zijn blij dat we met Ride-on een regionale partner met landelijke allure als naamgever mogen verwelkomen”, zegt Martin namens de organisatie. “Twee partijen met durf en lef slaan de handen ineen”. Met deze aankondiging starten wij ook de online activiteiten en hebben wij zeer binnenkort nog veel meer nieuws voor alle motorliefhebbers. Volg ons, like ons en je bent als eerste op de hoogte!

Ciao!

Organisatie Italiaanse Motordag