Nieuws

Winnende lotnummers loterij

De winnende loten zijn zojuist live getrokken via Facebook, zie hieronder de winnende nummers. Op onze Facebook pagina is het filmpje terug te kijken. Neem z.s.m. contact met ons op via de website, Fb of postduif.

3e prijs nr 3
2e prijs nr 95
1e prijs nr 72

(uiterlijk 1 sept. ’18 in te leveren)

Bedankt voor een geweldige dag!

Motorliefhebbers bedankt! Wat een ontzettend gave dag hebben wij zondag gehad met elkaar. De massale opkomst, de gezelligheid, het familiegevoel en vooral de prachtige motoren hebben ons een dikke glimlach op het gezicht gegeven de hele dag. Via deze weg willen we alle vrijwilligers, standhouders, buurtbewoners en bezoekers bedanken voor de succesvolle eerste editie van de Italiaanse Motordag.

We zijn op dit moment bezig om de FB like actie winnaars te contacten om de winnaars bekend te maken. Daarnaast hebben we ook loten verkocht op de motordag zelf. We hebben even zitten wikken en wegen hoe we dit het beste kunnen doen (meest open en eerlijk). We zullen de trekking van de loting maandagavond 2 juli live op Facebook doen.  Mocht je geen Facebook hebben, of niet online zijn op dat moment, dan is dat niet erg. De video zal beschikbaar blijven op Facebook en de winnaars zullen we ook op de website plaatsen.

Ciao!

Tot zo, motor liefhebbers!

Vandaag is het dan eindelijk daar! De eerste editie van de Italiaanse Motordag. Wij hebben er reuze zin in, hopelijk jullie ook!

Voor de liefhebbers hebben we routes uitgezet naar ons mooie event. Uit welke richting kom je? Zie hieronder de Myroute-app routes. Deze kan je zelf bewerken naar een eigen startpunt.

Amersfoort: https://www.italiaansemotordag.nl/route-vanuit-amersfoort/

Arnhem: https://www.italiaansemotordag.nl/route-vanuit-arnhem/

Enschede: https://www.italiaansemotordag.nl/route-vanuit-enschede/

Zwolle: https://www.italiaansemotordag.nl/route-vanuit-zwolle/

We willen benadrukken dat de routes met zorg zijn uitgezet maar er kunnen, door o.a. lokale verkeerswijzigingen,  foutjes bevatten. Volg altijd de lokale regelgeving. Daarnaast is het, vanzelfsprekend, om je aan de verkeersregels te houden. Zowel op de route naar ons event als op het event terrein zelf.

WIJ Deventer steunt de Italiaanse Motordag in Diepenveen

De organisatie va de Italiaanse Motordag is WIJ Deventer dankbaar voor de financiële steun die ze hebben verleend om de eerste Italiaanse Motordag te kunnen organiseren. De motordag is bedoeld voor mensen uit het dorp Diepenveen maar ook voor daarbuiten. Het programma heeft voor iedereen wat te bieden. Dit heeft WIJ Deventer doen besluiten een mooi bedrag als subsidie te verstrekken om de dag te promoten zowel in Diepenveen en als ver daarbuiten. Omdat het evenement mensen uit heel Nederland naar Diepenveen zal trekken is het ook een uitstekende pr voor het Dorp Diepenveen zelf.

WIJ Deventer is onderdeel van de gemeente Deventer en streeft optimale leefbaarheid uit in alle wijken die de gemeente Deventer rijk is.

Route vanuit: Arnhem

En daar zijn we weer! Nu de 2e van de 4 routes die wij op de website plaatsen. Neem deze route over om naar de Italiaanse Motordag toe te rijden. De route is gemaakt met..

Read More

Route vanuit: Amersfoort

En daar zijn we weer! Nu de 2e van de 4 routes die wij op de website plaatsen. Neem deze route over om naar de Italiaanse Motordag toe te rijden. De route is gemaakt met..

Read More

Route vanuit: Zwolle

En daar zijn we weer! Nu de 2e van de 4 routes die wij op de website plaatsen. Neem deze route over om naar de Italiaanse Motordag toe te rijden. De route is gemaakt met..

Read More

Route vanuit: Enschede

En daar zijn we weer! Nu de eerste van de 4 routes die wij op de website plaatsen. Neem deze route over om naar de Italiaanse Motordag toe te rijden. De route is gemaakt met..

Read More

Testrijders gezocht

Van onze hoofdsponsor Ride-On mogen wij 10 motorrijders selecteren die hun banden met balanceergel en bandensealant gratis mogen gaan vullen. Het enige wat vragen is een objectieve recensie te schrijven van dit product.

Dus geef je snel op de eerste 10 aanmeldingen kunnen dan snel een afspraak maken voor het vullen.

Read More